HEERHUGOWAARD - Na een klinkende 6-2 overwinning afgelopen vrijdag tegen 't Schuurtje uit Maarssen, staat Team Schroevengroothandel op plaats twee in de stand.


Leo de Jong won zijn eerste partij van het seizoen met 30-14 in 48 beurten van René Snel (14). George Kenter had aan Adri Verhoef een gelijkwaardige tegenstander. Gelijkopgaand was het Kenter die de langste adem had, en won met één punt verschil. (30-29 in 46 beurten.

Ook Fred Groen was te sterk voor tegenstander Peter van de Scheur. Groen had vanaf de meet constant een paar punten meer dan Van de Scheur. Met een eindsprintje kon Groen alsnog het verschil maken. 35-31 in 50 beurten. Alleen Peter Berndsen kwam net even tekort tegen Bert ten Haaft. Berndsen stond een groot deel van de partij ruim op voorsprong. Toch maakte Ten Haaft in de eindfase nog wat aardige series, wat hem de winst opleverde. Eindstand 34-35 in 46 beurten.

Komend weekend staan er wedstrijden op het programma. Vrijdag15 december speelt men wederom thuis in Biljartcentrum Miller's. Dit keer komt team Pool & Dart Centre Den Helder op bezoek. Op papier is dit het sterkste team, maar men staat momenteel op plaats 8. Team Schroevengroothandel speelt deze ontmoeting met: Hans Handgraaf, Peter Berndsen, Perry Tuin en Fred Groen

Zondagmiddag staat de wedstrijd tegen WBV gepland in Wormerveer. Dan spelen:Perry Tuin, Fred Groen, George Kenter en Leo de Jong.