LANGEDIJK - De grootste obstacle run in de kop van Noord-Holland beleeft haar zesde editie in het prachtige recreatiegebied Geestmerambacht. Op 7 september is de Family Run met 26 obstakels over een parcours van 3 en 5 km. Op 8 september de Major Obstacle Run met in totaal 50 obstakels over een parcours van 7, 12 of 19 km.

Kracht, behendigheid en natuurlijk baggervette fun! Vliegen van de Hill Slides, hangen aan Monkey Obstacles, glibberen door de Mud Area XXL, exercities door zuigende Mud Trenches, de half-pipe van de Enemy Wall bestormen en nog veel meer.…

De deelnemers aan de vorige edities prijzen de unieke beleving vanwege de spectaculaire obstakels, de fantastische sfeer en het prachtige recreatiegebied Geestmerambacht.

Sport én plezier staan voorop
Dankzij de verschillende afstanden en keuze in moeilijkheid kan iedereen met de Major Obstacle Run meedoen.

Ga de uitdaging aan met één of meerdere vriend(inn)en. Met je vader of moeder als buddy. Met klasgenoten, sportmaten of als Special Force met collega’s! “Het unieke teambuildingsuitje voor jouw bedrijf”. Bij de Major Obstacle Run kan het allemaal.

Family Run op 7 september
Echte stoere buddies vanaf 5 jaar doen natuurlijk mee aan de Family Run. Samen overwinnen jullie een parcours met 26 obstakels.

Schrijf nu in
Schrijf je vandaag nog in via www.major-run.nl.

Vrijwilliger zijn en gratis deelnemen?
Wil jij gratis starten? Als je helpt op een van beide dagen, dan krijg je een gratis startbewijs voor de andere dag. Geef je op via info@major-run.nl. Wij zoeken vrijwilligers die toezicht houden bij de obstakels.