HEERHUGOWAARD - Ter ere van de jaarlijkse Nationale Vrijwilligersdag zijn de ruim 300 vrijwilligers van voetbalclub Reiger Boys in Heerhugowaard extra in het zonnetje gezet. Het bestuur, coördinatoren en andere vrijwilligers gingen langs de deuren om namens supermarktketen Vomar een luxe notenstol te overhandigen. Voor het tweede jaar op rij wil Vomar als hoofdsponsor van de jeugd bij Reiger Boys deze vrijwilligers hiermee bedanken voor hun inzet bij de club.

Drijvende kracht
Reiger Boys is met 900 leden een van de grootste voetbalverenigingen in de regio. De vele vrijwilligers zorgen ervoor dat er getraind kan worden en zij ondersteunen bij de wedstrijden. Daarnaast zorgen ze dat de kantine geopend is, het complex onderhouden wordt en er leuke activiteiten worden georganiseerd. Ook de vrijwilligers die meer op de achtergrond zijn mogen niet vergeten worden, zoals de administratieve functies voor bijvoorbeeld de ledenadministratie. Vrijwilligers maken dus echt het verschil en verdienen het om even in de schijnwerpers te staan. Zij zijn de drijvende kracht achter de vereniging.

Bedankt voor de inzet

Vomar is sinds 1 juli 2021 hoofdsponsor van de jeugd van Reiger Boys en al langer betrokken bij diverse activiteiten van de vereniging. De regionale supermarktketen wil gezonde voeding en beweging onder de jeugd stimuleren. Met een heerlijke stol uit het kerstassortiment wil Vomar alle vrijwilligers van Reiger Boys bedanken die zich hier dagelijks voor inzetten.