Heerhugowaard staat zondag 21 augustus in het teken van alweer de 47e editie van de Tour de Waard. De organisatie is inmiddels volop bezig met de voorbereidingen, want om de populairste wielerronde van Noord-Holland soepel te laten verlopen moet er al ruim voor de dag zelf begonnen worden met werkzaamheden van allerlei aard.
Het bestuur heeft wederom een gevarieerd programma samengesteld met daarin voor iedereen wat wils. Naast de ongetwijfeld spannende wielerkoersen, waaronder het officieuze NK criterium voor vrouwen en de beslissing in het Breed Schilderwerken Klassement (in de honderd-kilometerkoers voor de elite), is er ook aandacht voor de toptalenten van de toekomst tijdens de Rabo Dikkebandenrace.
Sponsors
Zonder betrokken sponsors zou het organiseren van de Tour de Waard niet mogelijk zijn. Gelukkig zijn de ervaringen voor sponsoren zo positief, dat ze elk jaar graag hun medewerking verlenen, waar de organisatie hen dan ook ieder jaar zeer dankbaar voor is. Het sponsoren van de Tour de Waard is voor regionale en lokale ondernemers een prachtige kans hun bedrijf onder de aandacht te brengen. De Tour de Waard is sinds jaar en dag het drukst bezochte evenement in de regio, en via zowel de traditionele als de nieuwe media - vermelding tijdens de koers door omroeper, in de reclamekaravaan, op spandoeken, in de Tour de Waard-krant en niet te vergeten op de website en social media - wordt ruimschoots aandacht gegeven aan de sponsors.
Wie wil weten wat er zoal nog meer wordt gedaan om de Tour de Waard voor te bereiden, of graag zelf wil helpen om deze editie tot een onvergetelijke te maken, kan dit laten weten via www.facebook.com/tourdewaard enwww.tourdewaard.nl.