HEERHUGOWAARD - De samenwerking tussen V.V. Reiger Boys en Cor Smit, hoofdtrainer bij de vrouwen, is per direct beëindigd. De club laat weten dat de werkrelatie dusdanig verstoord is waardoor langer samenwerken niet mogelijk was.

Cor Smit was bezig aan zijn tweede seizoen bij de vrouwenploeg van Reiger Boys. Vorig seizoen promoveerde het team onder zijn leiding naar de hoofdklasse. Daarin staat het momenteel achtste. Dit seizoen zal echter niet volledig met Smit worden afgemaakt. ,,De reden hiervan is een onoverbrugbaar verstoorde werkrelatie" laat het bestuur in een reactie weten. ,,Meerdere gesprekken hebben daarin helaas geen verandering gebracht".

De Heerhugowaardse club zal op zoek moeten naar een vervanger. ,,Voor de korte termijn, tot einde seizoen, zullen wij een tijdelijke oplossing gaan creëren. Voor het nieuwe seizoen gaan wij op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer". Het bestuur betreurt de situatie ten zeerste. ,,Maar we zijn er van overtuigd hiermee het voor de vereniging ongewone, maar enige juiste besluit te hebben genomen".