HEERHUGOWAARD - Reeds na de tweede speeldag is zeker dat SVW '27 voor de derde keer in vijf jaar, en voor het tweede jaar op rij, de Waard Cup mee naar huis gaat nemen. Na twee overwinningen op zaterdag wisten de groen-zwarten dinsdagavond ook met ruim verschil van KSV te winnen (5-0).

Mocht SVW '27 komende zaterdag tijdens de finaledag verliezen van WMC dan zou Hugo Boys of KSV in principe nog in punten gelijk kunnen komen. Zowel het onderlinge resultaat als het doelsaldo spreekt echter in het voordeel van de ploeg van trainer Edwin Reder. Net als afgelopen zaterdag was er een hoofdrol weggelegd voor Marlon Borneman. De lange spits die eerder al drie keer het net wist te vinden tegen Reiger Boys was op zaterdagavond zelfs vier keer trefzeker nadat Jordi Smit de score had geopend.

Tegelijkertijd wist het organiserende Hugo Boys eveneens een ruime overwinning te behalen op Reiger Boys dat behoorlijk aan kwaliteit lijkt te hebben ingeleverd. De thuisploeg won met maar liefst 4-0 door doelpunten van Bob de Wit, Bo Groen, Jari Veldman en Thomas Kunst. In het laatste duel van de avond kwamen Reiger Boys en WMC vervolgens een gelijkspel overeen (1-1)

UITSLAGEN

Hugo Boys - Reiger Boys (4-0)
SVW '27 - KSV (5-0)
WMC - Reiger Boys (1-1)

STAND

SVW '27 3-9 (11-1)
Hugo Boys 2-3 (5-2)
KSV 2-3 (2-6)
WMC 2-1 (2-3)
Reiger Boys (1-9)


PROGRAMMA ZATERDAG 24-08

18.30 uur: Hugo Boys - KSV
18.30 uur: WMC - SVW '27
19.30 uur: Hugo Boys - WMC
19.30 uur: Reiger Boys - KSV

Foto's: DP Sportfotografie

Zie ook: www.waardcup.nl