HEERHUGOWAARD - “Ik ga zwemmen voor UNICEF omdat ik het belangrijk vind dat ieder kind een net zo een onbezorgd leven kan hebben zoals ik en de meeste kinderen in Nederland. Het geld wat ik probeer op te halen gaat geheel naar UNICEF.” Megan wil maatschappelijk haar steentje bijdragen en daarom zet ze haar sport in om een mooi bedrag bij elkaar te krijgen zodat kinderen die het niet zo goed hebben een beter leven kunnen krijgen.

Hoe u Megan kan helpen?
“Willen jullie mij helpen!? Via de website: www.megan4unicef.nl kunnen jullie doneren maar jullie kunnen natuurlijk ook op 22 februari as. langskomen in de WaarderGolf en daar lege flessen inleveren, wat kopen of gewoon een donatie doen. Alleen aanmoedigen kan natuurlijk ook!”

In de hal van de Waardergolf zal een kraampje staan waar u spulletjes kan kopen. Alles is zelfgemaakt en de opbrengst gaat geheel naar UNICEF.

Heerhugowaard Sport – Waardergolf sponsort mee
Heerhugowaard Sport heeft een baan beschikbaar gesteld om deze actie te kunnen voltooien. Megan gaat proberen om 100 banen te zwemmen ( 5 kilometer ) voor Unicef. De zwemmarathon zal plaats vinden van 13:00uur tot 16:00uur. De opbrengst van alle acties Op 4 april, tijdens de SwimCup in Den Haag, gaat Megan het opgehaalde bedrag in de vorm van een cheque overhandigen aan haar grote idool en voorbeeld, Ranomi Kromowidjojo. Ranomi is de ambassadeur van UNICEF Nederland.