Sportservice Heerhugowaard organiseert op maandag 28 en woensdag 30 november van 14.15 – 15.15 uur een sportieve Sinterklaasinstuif voor kinderen uit groep 1 t/m 4. De gymzalen Geul (maandag) en Granaat (woensdag) worden omgebouwd tot een megagrote klim- en klauterbaan, waar hulppieten naar hartenlust kunnen bewegen.

Pietendiploma
De sportbuurtwerkers zorgen ervoor dat op maandag 28 november gymzaal De Geul (De Geul 2, naast bs De Vaart) en op woensdag 30 november gymzaal Granaat (De Granaat 2, naast bs De Carrousel) tussen 14.15 en 15.15 uur omgetoverd zijn tot een heus Pietentrainingscentrum. Lukt het de hulppieten om van dak naar dak te zwaaien, pakjes te bezorgen, de stoomboot aan te meren, pakjes te stapelen en hun balans te houden op het dak? Dan verdienen zij vast een pietendiploma aan het einde van de instuif!

Inschrijven
Wil jij een echte hulppiet worden? Trek dan je pietenpak en je gymschoenen aan en sprint naar onze website om je in te schrijven voor de Sinterklaasinstuif. Deelnemen aan de instuif is gratis, opgeven is noodzakelijk. Doe dit snel, want vol=vol!