HEERHUGOWAARD - "Als jullie genoeg loten verkopen, nodigen wij een paar wereldse topzwemmers uit om jullie les te geven." Met deze belofte gingen de kinderen van zwem- en polovereniging AquaWaarD dit jaar langs de deuren en verkochten zij ook veel digitale loten voor de Grote Clubactie. Met een opbrengst die de verwachtingen overtrof hield het bestuur zich aan haar woord; op dinsdag 17 oktober kregen de kinderen kans mee te doen aan een clinic verzorgd door topspeelsters van Landskampioen Waterpolo ZV de Zaan. Britt van den Dobbelsteen en de gouden WK zusjes Lieke en Bente Rogge kwamen speciaal hiervoor naar zwembad Waardergolf.


Kijken, gooien, samenspelen, luisteren... Alles is belangrijk als het om de top draait. De kinderen waren vol aandacht en genoten van hun nieuwe tijdelijke trainers. Een doelpunt maken bij één van Nederlands grootste topkeepsters, dat wil iedereen wel proberen. Uiteraard werd de les besloten met een echt potje waterpolo. De kinderen gingen vol enthousiasme op de foto en verzamelden handtekeningen. De club kijkt terug op een geslaagde avond.

Wil je ook proberen of waterpolo wat voor je is? Bij zwem- en polovereniging AquaWaarD in Heerhugowaard kan je meerdere keren per week trainen en kom je terecht bij een actieve vereniging waar veel voor en door de leden wordt georganiseerd. Kijk op www.aquawaard.nl voor meer informatie en om een proefles af te spreken.