BARENDRECHT/AMSTERDAM - De selectieteams van Reiger Boys hebben zaterdag wisselende resultaten behaald. Vrouwen 1 komt niet meer onder de nacompetitie uit, maar wist zaterdag wel te winnen van het hoog geklasseerde Barendrecht. Reiger Boys 1 zit al enkele weken in een vrije val en ging onderuit bij JOS/Watergraafsmeer.

Barendrecht VR1 - Reiger Boys VR1 (0-1)
Hoewel Reiger Boys VR1 zich via de nacompetitie moet proberen te redden in de hoofdklasse werd het deze zaterdag wel een keer beloond met een goed resultaat. Op bezoek bij de nummer vier in de stand, Barendrecht, won de ploeg van trainster Janny Timisela met het kleinst mogelijke verschil. Een kwartier voor tijd maakte Amy Visser het enige doelpunt van de wedstrijd. Komende zaterdag 25 mei spelt Reiger Boys de laatste thuiswedstrijd thuis tegen SC Klarenbeek om zich daarna te kunnen richten op de nacompetitie.

JOS/Watergraafsmeer - Reiger Boys (3-1)
In Amsterdam wist Reiger Boys de negatieve reeks van de laatste weken (één punt uit zes duels niet te doorbreken. De ploeg van trainer Raymond Huisman nam weliswaar een vlotte voorsprong via Kevin Pawirosemito, maar stond binnen vijf minuten ook alweer op achterstand waarna het duel in de uiterste slotfase definitief beslist werd, Reiger Boys sluit komende zaterdag de competitie af met een thuisduel tegen SV Kadoelen.