HEERHUGOWAARD - Vanwege de bar slechte weersomstandigheden was er deze zondag een zeer beperkt programma waardoor een hoop Heerhugowaardse ploegen niet in actie kwamen. Wel was er de allereerste winst voor het zaterdagteam van SVW '27.

De groen-zwarten van SVW '27 komen dit seizoen niet alleen in de 2e klasse zondag uit, maar ook in de 4e klasse van het zaterdagvoetbal. Na een valse start op de eerste speeldag (4-2 verlies bij Always Forward) wist het jonge team deze zaterdag wel te zegevieren. na een achterstand werd er met 4-3 gewonnen van Sporting Krommenie door doelpunten van Colin Kamp, Kjell Berkhout en Diemo Lopez (2)

Een klasse hoger ging Reiger Boys onderuit bij VV Ijmuiden. Daniel Vos tekende nog wel voor de gelijkmaker, maar het werd uiteindelijk 3-1 voorde thuisploeg.

Op zondag kwam alleen WMC in actie. De vijfdeklasser behaalde voor de tweede week op rij een punt door in een doelpuntrijk duel met 4-4 gelijk te spelen tegen Olympia Haarlem. Mike van Kemendade vorige week ook al goed voor twee treffers, nam de gehele productie voor zijn rekening.

De vrouwen van Reiger Boys verloren zaterdag al in eigen huis van SC Stiens. Kijk hier voor het verslag.

ZATERDAG 3e KLASSE

VV IJmuiden - Reiger Boys (3-1)

ZATERDAG 4e KLASSE

SVW '27 - Sporting Krommenie (4-3)

ZONDAG 2e KLASSE

Kleine Sluis - SVW '27 (afgelast)

ZONDAG 3e KLASSE

KSV - SEW (afgelast)
KGB - Hugo Boys (afgelast)

ZONDAG 5e KLASSE

WMC - Olympia Haarlem (4-4)

VROUWEN HOOFDKLASSE

Reiger Boys - SC Stiens (1-3)