HEERHUGOWAARD - In de Derde Klasse A hebben Hugo Boys en KSV wisselende resultaten behaald in de strijd om de onderste plaatsen. Hugo Boys kreeg weer wat lucht na een 2-0 thuiszege op VVW terwijl KSV nu hekkensluiter is nadat de ploeg nipt onderuit ging bij Hollandia T. (2-1)

Bij Hugo Boys, waar afgelopen vrijdag bekend werd dat Ron Weinbrecher komend seizoen de opvolger wordt van Jeroen Slaager, was de overwinning op VVW een welkome opsteker nadat het een week eerder hard onderuit ging tegen Winkel. In eigen huis boekte de ornajehemden een terechte zege door achterin gedisciplineerd te verdedigen en op de juiste momenten toe te slaan. OP slag van rust opende Bo Groen de score en vlak voor tijd besliste Thijs Wolkers het duel definitief.

KSV is na afgelopen weekend hekkensluiter al heeft de ploeg van trainer Tristan Ooms nog een aantal inhaalduels te goed. Met drie A-junioren in de basis en ook nog een aantal op de bank speelde KSV op bezoek bij Hollandia T nog niet eens zo onaardig. De 2-1 eindstand was al bij rust bereikt. Koen Hollenberg scoorde tweemaal voor de thuisploeg. Tussendoor wist Don van Sermondt voor de gelijkmaker te zorgen. In de tweede helft was KSV niet meer bij machte om langszij te komen al miste Guido Snel vlak voor tijd nog een goede kans.