HEERHUGOWAARD - WMC komt morgen niet in actie. De Heerhugowaardse ploeg kan geen team op de been brengen waardoor het moest afzeggen voor het duel bij Strandvogels.

De ruime nederlagen waren voor vele vaste selectiespelers reden om de handdoek te gooien. Voor de club een fikse domper en tevens het besef dat het een lastige opgave zou komen te staan. In de afgelopen weken werd er met veel moeite een team op de been gebracht. Punten leverde het niet op, maar dat het seizoen kan worden uitgespeeld was het enige resultaat dat moest worden gehaald.

Dat resultaat was er wekenlang, tot nu. Afgelopen zaterdag bracht de club het nieuws aan de KNVB en Strandvogels. Een oplossing kwam er niet, wel een conclusie. Er gaat een streep door het duel tussen Strandvogels en WMC. De ploeg uit Onderdijk krijgt een reglementaire 3-0 zege en WMC kan een sanctie verwachten. Gezien de titelstrijd is Strandvogels logischerwijs niet blij met het nieuws aangezien doelsaldo nog weleens bepalend kan worden in de titelstrijd.

Ondanks de ruime nederlagen die WMC heeft geleden weigert de club te stoppen. De sportieve plicht zal moeten worden vervult. Ook nu er een keer moet worden afgezegd wil de ploeg er in de laatste weken van het seizoen nog voor gaan.

Update 12-05
Inmiddels is duidelijk dat het duel opnieuw is ingepland. Strandvogels en WMC staan donderdagavond tegenover elkaar.