HEERHUGOWAARD - WMC moest het afgelopen zondag opnemen tegen SC Dynamo uit Ursem. Na een 1-1 ruststand eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel. Een resultaat waar beiden ploegen weinig mee opschieten

Halverwege het eerste bedrijf bracht Demy Polak zijn ploeg op een 1-0 voorsprong, maar enkele minuten later was Nevzet Durak de man die de wedstrijd alweer in evenwicht bracht door Joel Gonzales te passeren.

Na rust was Demy Polak opnieuw trefzeker. Na ongeveer tien minuten was Polak, dit seizoen nieuw bij WMC, de man die de 2-1 voorsprong wist te bewerkstelligen. Helaas werd ook deze voorsprong niet vastgehouden, Bud Bakker was de man die vlak voor tijd de 2-2 eindstand op het bord zette door te scoren.

Met deze puntendeling schiet zowel WMC als SC Dynamo vrij weinig op. WMC loopt slecht één punt uit op Sint Adelbert, maar zag Sporting Krommenie en KSV winnen waardoor die achterstand is vergroot. SC Dynamo zag concurrent SVA Assendelft de derde positie overnemen, en Alcmaria dichterbij komen.