ASSENDELFT – WMC speelt komende zondag op bezoek bij SVA Assendelft. Voor WMC eindigde 2016 positief aangezien er punten werden behaald. De ploeg lijkt op de goede weg. De komende maanden zal blijken tot waar de ploeg in staat is.

WMC wist de laatste vier wedstrijden voor de winterstop ongeslagen te blijven. De overwinning op Alcmaria Victrix en het gelijkspel tegen SV Koedijk waren sterke prestaties van de Heerhugowaarders. Doordat het daarvoor slechts drie punten had staat de ploeg momenteel twaalfde. “Het gaat langzaam beter we zijn er nog niet maar is zeker progressie” aldus de Block die nog zeker verbetering ziet.

De Block;“We proberen er een hecht team van te maken. Dat gaat met ups en downs als plezier er is en blijft. Daarnaast proberen we constant activiteiten te plannen zodat we niet stil staan” geeft de gedreven oefenmeester aan.

WMC wil dit seizoen beter presteren dan de vorige jaren, iets wat in de komende maanden zal moeten gebeuren. “De doelstelling is eindigen in het linkerrijtje” waarmee de Block de lat hoogt legt in zijn eerste seizoen bij WMC.

Komende zondag mag WMC zich dus opmaken voor de uitwedstrijd tegen SVA Assendelft. Dat de Block gedreven is blijkt wel uit het feit dat hij afgelopen zondag aanwezig was bij SV Koedijk – SVA Assendelft. “SVA is een fysiek sterke ploeg. Maar als wij ons niet uit het spel laten halen, durven te voetballen en linies kort op elkaar kunnen houden dan liggen er ook mogelijkheden” analyseert de Block zijn tegenstander.

Eerder dit seizoen ging WMC nipt onderuit tegen SVA Assendelft. Op eigen terrein zag het de bezoekers een 1-2 overwinning boeken. Namens de bezoekers wist Daan Rijkhoff twee doelpunten te maken, Sahin Yildirim maakte het doelpunt namens de Heerhugowaarders.

Die wedstrijd was de enige confrontatie tussen beiden, wat maakt dat WMC komende zondag voor het eerst afreist naar het complex aan de Communicatieweg West in Assendelft. Aftrap 14.00 uur.