HEERHUGOWAARD – WMC heeft voor het volgende seizoen een nieuwe hoofdtrainer aangesteld. Rajesh Bishesar, dit jaar al werkzaam bij de Heerhugowaardse club, schuift door naar het eerste team. De keuze voor Bishesar, die vorig seizoen kampioen werd met Vrone, lag voor de hand en is nu dus officieel.

Met de aanstelling van Bishesar heeft WMC dus een nieuwe hoofdtrainer voor het volgende seizoen. Aangezien de oefenmeester al bij de club actief was, zal de keuze weinig verbazing opwekken. ,,“Het lag voor de hand om eerst het gesprek aan te gaan met iemand die al bij de club zit” vertelt voorzitter Ben Bakker. “Het klikte, en de gesprekken verliepen goed. We konden elkaar daarin goed vinden”.

Continueren
Dit seizoen draait WMC een sterk seizoen. Met een vijfde plaats presteert de club stukken beter dan de vorige jaren, waarin handhaving het doel was. In de komende maanden lijkt de formatie van de huidige coach Arnold de Block echter een andere doelstelling te hebben. Bakker: “Meedraaien in de bovenste helft, dat is duidelijk”.

Onder Bishesar hoopt WMC de ingeslagen weg te vervolgen. “Continueren, daar waar Arnold (de Block, red.) de basis voor heeft gelegd. En het liefste uitbouwen” aldus Bakker. “We hebben er veel vertrouwen in dat we ook volgend jaar een goed seizoen tegemoet gaan”.