HEERHUGOWAARD – Tijdens de ledenvergadering bij WMC is het nieuwe bestuur voorgesteld en door de leden goedgekeurd. Dit bestuur, bestaande uit een mix van oud-bestuursleden en nieuwe aanwas vult elkaar naar eigen zeggen perfect aan. Nieuw is in ieder geval de voorzitter: Loek van Hinsberg.

De keuze voor Loek van Hinsberg, wiens dochter bij WMC speelt, komt vanwege zijn brede ervaring in meerdere management functies en vrijwilligerstaken bij de politie Heerhugowaard. Direct na de goedkeuring werden de toekomstplannen gepresenteerd vanuit de visie: Bij sv-WMC doe je mee!

Nadat het huidige bestuur bekend had gemaakt na dit seizoen af te zullen treden was het zaak om de juiste opvolgers te vinden. ‘We kunnen tevreden terugkijken op het verloop van deze ledenvergadering’, reageert Ronald Posthumus namens de Heerhugowaardse club.

Naast Van Hinsberg zullen penningmeester Gerard Pieterse (interim), secretaris Dick van Wel, Menno Buis, Ronald Posthumus en Hoang Nguyen plaats nemen in het nieuwe bestuur.

Erelid
Naast de bekendmaking van het nieuwe bestuur werd er ook afscheid genomen van bestuurslid Bianca Eickholt en oud-voorzitter Ben Bakker. Laatstgenoemde is vele jaren de drijvende kracht achter WMC geweest. Ten overstaan van de leden van de Heerhugowaardse club werd op zeer uitvoerige wijze afscheid genomen van Bakker, die werd benoemd tot erelid van de vereniging.

Een nieuw bestuur betekent ook logischerwijs aanpassingen. ‘Ik verwacht zeker veranderingen in onze organisatie. Daarover gaat dit nieuwe bestuur zich met frisse blik binnenkort beraden’, aldus Posthumus. Met de benoeming van Van Hinsberg is de eerste stap gezet.