HEERHUGOWAARD – Voor het derde jaar op rij heeft Korfbalvereniging Apollo weer de zaalklapper voor bij thuiswedstrijden van het eerste team.

De zaalklapper (ook bekend als de 'voetbalklapper') was voorgaande jaren een daverend succes bij het publiek van de thuis- en uitploeg van Apollo. De zaalklapper wordt mogelijk gemaakt door de sponsoren die op één zijde van de klapper komen te staan. De klapper wordt elke thuiswedstrijd van Apollo 1 uitgedeeld aan het publiek, hierop staan de opstelling van beide ploegen, woord van de coach, team van de week en de sponsoren van die wedstrijd. Een mooie kans om als bedrijf of ZZP'er onder de aandacht te komen in Heerhugowaard.

Naast het voordeel voor bedrijven is het voor supporters een fijn hulpmiddel om de Heerhugowaardse korfbalploeg Apollo een steuntje in de rug te geven richting een positief resultaat.

Wilt u korfbalvereniging Apollo steunen en adverteren op de klapper? U kunt per wedstrijd/klapper een advertentie laten plaatsten. De kosten hiervan bedragen eenmalig € 25,-. U kunt hiervoor contact opnemen met ps@kvapollo.nl.