ENKHUIZEN - Sinds dit seizoen komt SVW '27 niet alleen met een eerste elftal uit in het zondagvoetbal, maar speelt er ook een team in de vierde klasse van het zaterdagvoetbal. Waar vele verenigingen de overstap maakten naar de zaterdag is er inmiddels een leuke vierde klasse ontstaan met o.a. derby's tegen ploegen als DTS, De Foresters, AFC '34, Alcmaria Victrix en Sint Adelbert.

De jonge Heerhugowaardse formatie is in deze klasse dan ook zeker geen favoriet, maar draait vooralsnog prima mee. Zaterdagmiddag werd in Enkhuizen alweer de derde zege van het seizoen behaald waardoor de ploeg met negen punten uit vijf duels op een keurige vijfde plaats staat.

Nu was het puntloze Dindua ook geen partij voor de talentvolle groep die halverwege de eerste helft al een comfortabele 0-2 voorsprong had door doelpunten van Colin Kamp en Arim Bajramovic. In het laatste half uur nam de ploeg definitief afstand met de tweede goal van Bajramovic waarna Marouane Kouba en Pelle van Houts de eindstand op 0-5 bepaalden.