HEEMSKERK/MIDDENBEEMSTER - Wisselende resultaten voor de twee Heerhugowaardse ploegen in het zaterdagvoetbal. Derdeklasser Reiger Boys is uitstekend aan het seizoen begonnen met zeven punten uit drie duel nadat het zaterdag met ruime cijfers won van ADO '20. De zaterdagploeg van SVW '27, uitkomend in de vierde klasse, is de ongeslagen status juist kwijt na een nipte nederlaag bij Beemster.

Reiger Boys zat op bezoek bij de zaterdagploeg van ADO '20 bij rust al op rozen. Op Sportpark De Vlotter opende Floyd Groet al na zeven minuten de score. De spits zou later in de eerste helft nogmaals doel treffen en ook Dave van Dekken en Chris Coesel vonden het net waardoor de formatie van trainer/coach Tom Boukes met een comfortabele 0-4 voorsprong ging rusten.

Een kwartier voor het einde van de wedstrijd voerde Alessandro Witkamp de score verder op alvorens de thuisploeg via Van der Kolk de eer mocht redden: 1-5.

Reiger Boys wacht komende zaterdag een tegenstander van een ander kaliber als titelkandidaat Olympia Haarlem op bezoek komt naar De Wending.

SVW '27 (zat.)
De zaterdagploeg van SVW '27 was de competitie begonnen met een overwinning en een gelijkspel, maar ging op bezoek bij Beemster met het kleinst mogelijke verschil onderuit (1-0). SVW '27 treft komende zaterdag op De Kabel tegenstander Sint Adelbert.