DE NOORD - Hugo Boys is heel dichtbij een plekje in de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse. In de thuiswedstrijd tegen Sint Boys bleef de ploeg van trainer Ron Weinbrecher voor de achtste wedstrijd op rij ongeslagen en boekte het de zesde zege op rij. Dit gebeurde ook nog eens met duidelijke cijfers: 6-0.

Op Sportpark De Noord waren de gasten uit Sint Maarten geen partij voor Hugo Boys dat de zes doelpunten keurig verdeelde over de twee helften. Na d eopeningstreffer van Bob de Wit voerden Don van Sermondt en Guillaume Kabel de score verder op. Na de rust scoorden zowel De Wit als Van Sermondt een tweede treffer en bepaalde bo Groen de eindstand op 6-0.

Door de zege verstevigt Hugo Boys de derde plaats en kan het op tweede pinksterdag nacompetitie al veilig stellen als men op bezoek gata bij Alkmaarsche Boys.