HEERHUGOWAARD - In het zaterdagvoetbal blijft Reiger Boys in de hoek waar de klappen vallen. De derdeklasser ging onderuit bij Stormvogels. Ook de vrouwen van Reiger Boys keerden met lege handen terug van een uitwedstrijd. De zaterdagvoetballer wonnen wel en wisten bij AFC '34 zelfs voor een onvervalste zevenklapper te zorgen.

De jonge zaterdagploeg van SVW'27 haalt dit seizoen wisselende resultaten in de vierde klasse. Prima overwinningen worden afgewisseld met nederlagen. Afgelopen zaterdag haalde het team weer eens het beste in zichzelf naar boven door bij AFC '34 met ruime cijfers te winnen. Ondanks een 1-0 achterstand werd het liefst 1-7 voor de groen-zwarten die met twaalf punten uit zeven duels een keurige plek in de middenmoot hebben. In Alkmaar wist Luke Dekker liefst drie maal het net te vinden. Dylan Bekkum Marks en Bram Barhorst scoorden ieder twee keer.

In de derde klasse zit Reiger Boys nog steeds in zwaar weer na een 3-1 nederlaag bij Stormvogels. De doelpunten vielen pas in het laatste half uur en dat was een wonder want er waren genoeg kansen aan beide kanten. Zo troffen beide ploegen het aluminium. Uiteindelijk sloeg de thuisploeg keihard toe door binnen een kwartier wel drie keer te scoren waar Reiger Boys alleen een treffer van Mick Leijdeckers tegenover kon stellen: 3-1.

Ook de vrouwen van Reiger Boys verloren op bezoek bij Oranje Nassau. De geel-zwarten kwamen geen moment in de wedstrijd en gingen met 4-0 onderuit.