OUDKARSPEL – Sportclub GMA Sports organiseert op zondag 29 oktober de eerste editie van een nieuw ‘obstaclerun’ evenement, de Zombie ‘Obstaclerun’ Halloweeneditie. Zij doen dit in samenwerking met Lasertag Alkmaar in Natuurgebied Geestmerambacht in Noord Scharwoude. Kijkend naar de nu al getoonde interesse in dit unieke evenement wordt de eerste editie een groot succes. “Het gaat om een Amerikaans concept, dat we nu naar Nederland gaan brengen”, aldus Michael Smit, eigenaar van GMA Sports.

“Obstacleruns zijn populairder dan ooit”, vertelt Michael. “Je vind ze door het hele land, want mensen willen zichzelf blijven uitdagen met betrekking tot buitensport en gaan hiermee steeds verder”. Hieruit is het idee van een thema ‘obstaclerun’ ontstaan. Van origine een Amerikaans concept, waarbij de deelnemer uitgedaagd wordt over een parcour van 5 kilometer met verschillende obstakels en zombies. Waarbij de zombies ze van hun lintjes, oftewel levens, wil gaan beroven. Heeft de deelnemer nog levens over aan het einde van het parcour? Dan heeft de deelnemer de Zombie Obstaclerun overleefd.

GMA Sports werkt voor dit evenement samen met Lasertag Alkmaar, om een maximale beleving voor de deelnemer te creëren.

Wil je profiteren van een speciale Early

Survivor actie? De inschrijvingen starten dinsdag 1 augustus a.s. op gmasports.nl. We hebben een beperkt aantal Earlybird kaarten voor €17,50 beschikbaar, hierna gelden de reguliere prijzen. Informatie over het evenement is te vinden op Facebookpagina ‘GMA Sports’.