HEERHUGOWAARD - Reiger Boys / Woest is inmiddels een begrip in het vrouwenzaalvoetbal. Met een eigen jeugdopleiding en spelend in de Eredivisie Vrouwen Zaalvoetbal timmert de club hard aan de weg. Voor de derde keer op rij organiseert het weliswaar in afgeslankte vorm de Futsal Cup “Top Talenten Toernooi”.

Grote namen
Ook dit jaar is het organisator Bob Kool weer gelukt een aantal topteams binnen te halen. Naast landskampioen TPP Rotterdam die in combinatie met CVV Berkel een team afvaardigt doen onder andere Buitenveldert en de meidenacademie van DIA uit Teteringen (beiden veld) mee aan het toernooi. Wie weet speelt bij een van de teams wel de nieuwe Lieke Martens of Stefanie van der Gragt.

Voor de overige leeftijdscategorieën is er dit jaar gekozen om geen toernooi te organiseren. Dit had vooral te maken met tijd. Afgelopen seizoen was het twee dagen lang een groot feest in Alkmaar maar de organisatie was een pittige klus. Daarnaast zijn we succesvol de samenwerking aangegaan met het Oostwal toernooi wat wij als zeer prettig hebben ervaren.

Deimoshal
Het toernooi wordt dit jaar gespeeld in de Deimoshal in Heerhugowaard. De aanvang is om 13:00 uur. De entree is gratis. De finale wordt om 16:30 uur gespeeld. U bent uiteraard van harte welkom.