HEERHUGOWAARD - Dat dansen vergelijkbaar is met sporten is al langer bekend. Dansen verlaagt uw stressniveau en het is zeer goed voor het humeur doordat het geluk hormonen aanmaakt.

Veel mensen die niet lekker in hun vel zitten en deelnemen aan een intensieve en vrolijke dansles voelen zich daarna ook veel vitaler. Uit nieuw onderzoek blijkt dat het ook goed is voor het brein en het geheugen. september start Wonen Plus Welzijn Heerhugowaard met Zumba lessen.

U verbrandt veel calorieën en brengt uw lichaam mooi in vorm. De dansen worden opgebouwd uit diverse pasjes op opzwepende muziek. Tijdens de les traint u uw buikspieren, uw taille en de rest van uw lichaam. De lessen worden gegeven op vrijdag van 11:30-12:30. Deze lessen worden gegeven door Thilini Kalansuriya, gecertificeerd Zumba docent. De Zumba kost voor 10 wekelijkse lessen € 50,-. Doet u mee? Uiteraard wordt er rekening gehouden met uw niveau. Adres: Trefpunt Rozenlaan, Rozenlaan 2 in Heerhugowaard. Voor meer informatie en aanmelding: Neem contact op via heerhugowaard@wonenpluswelzijn.nl of tel. 072-5717170. Bereikbaar: ma t/m vrij 09:00 - 12:00 uur. Vooraf aanmelden is verplicht. Bij 8 deelnemers gaan de lessen door.