GRONINGEN - In de Eredivisie zaalvoetbal hebben de vrouwen van Reiger Boys een onnodige nederlaag geleden op bezoek bij Drs. Vijfje. Net als in enkele voorgaande wedstrijden brak een zwakke start de ploeg van coach Monique van der Rijst op.

'We zijn de eerste helft veel te slap begonnen, en dat heeft ons uiteindelijk opgebroken', sprak Van der Rijst na afloop. Toch stond de ploeg bij de rust slechts op een 1-0 achterstand door een doelpunt van Tessa Spijker. De tweede helft verliep dan ook beter voor de Heerhugowaardse formatie door hard voor elkaar te werken, maar een ongelukkig verdedigend moment werd opnieuw afgestraft door Spijker.

Sanne Brand zorgde uiteindelijk nog wel voor de aansluitingstreffer maar de Groninger studentenvereniging wist de overwinning over de streep te trekken. Reiger Boys/Woest speelt komende vrijdag opnieuw een uitwedstrijd als men op bezoek gaat bij Os Lusitanos.