HEERHUGOWAARD - In 2004, 2005 en 2006 deed Flash FM, een internet radiostation uit Heerhugowaard, al eerder live verslag van de Tour de Waard. Flash FM deed dit via een zogenoemde “evenementen frequentie” Deze frequentie wordt door het Commissariaat voor de Media en Agentschap Telecom uitgegeven.


Na een aantal jaar van stilte is Flash FM in 2020 weer begonnen met uitzenden via het internet. Nu is de tijd weer daar. Flash FM heeft voor 2022 weer een aanvraag gedaan voor een evenementen frequentie, en is goedgekeurd door het Commissariaat voor de Media en Agentschap Telecom. Ook heeft Flash FM toestemming gevraagd en gekregen bij de organisatie van de Tour de Waard om live verslag te mogen doen vanaf het Parcours.
Flash FM werkt samen met de Stichting RTV Dijk en Waard, BeatFM uit Heiloo en Streekradio072.

Op zaterdag 20 augustus zal er vooruitgekeken en teruggeblikt worden naar de Tour de Waard. En op zondag 21 augustus wordt er live verslag gedaan van de gebeurtenissen op het parcours.

De programma’s van dat weekend worden gemaakt in een tijdelijk ingerichte studio. Vanaf zaterdag ochtend 00.00 zullen de uitzendingen beginnen. Vanaf 09.00 uur beginnen de eerst gepresenteerde programma’s.

Flash FM is te beluisteren op 20 en 21 augustus 2022 niet alleen via www.flashfm.nl Maar ook via de ether op FM 104.7MHz en via DAB+ <8B/> (wel even de lijst vernieuwen).

"Uw reclame op FlashFM tijdens de Tour de Waard? U kunt altijd contact met ons opnemen voor onze speciale aanbiedingen via info@flashfm.nl"