Op zaterdag 22 oktober organiseren Cool kunst en cultuur en de Rotary Club van Heerhugowaard-Langedijk en van Koggenland de Rotary Music Night 2016, een muzikale avond met optredens op verschillende podia in Cool. Een deel van de opbrengst gaat naar het Rotary-jeugdproject Kinderen en Muziek.

Optredens

Deze tweede editie van de Rotary Music Night staat volledig in het teken van de jaren 60 en 70. Hoofdact is de ABBA Tribute, een staconcert door een van de beste ABBA tribute bands van de wereld. Met een te gekke live band en twee dancing queens brengen ze een hommage aan klassieke hits als Waterloo, Mamma Mia, Voulez-vous en The winner takes it all. Daarnaast zijn er optredens van getalenteerde Cool-leerlingen, kunnen de bezoekers zelf muziek maken met gekleurde muzikale buizen in de boomwhackerworkshop en sluit DJ Servan de avond af in Café Cool.

Kinderen en Muziek

Met de Rotary Music Night wordt het Rotary-jeugdproject Kinderen en Muziek gesteund. Doel van dit project is het mogelijk maken van structureel muziekonderwijs op de basisschool. Onlangs zijn met de opbrengst van de eerste editie van de Rotary Music Night drie schoolpleinconcerten gegeven als startsein voor een driejarig muziekproject op de basisscholen.

Kaarten

De Rotary Music Night is voor iedereen toegankelijk. Kaarten kosten €25,00 en zijn te reserveren via www.coolkunstencultuur.nl, bij de servicebalie van Cool (072 – 576 09 55) of aan de deur.

De Rotary Music Night 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door Ambassade van Zweden, Beemster Kaas, Party Garden, Volvo Ton van Kuyk en Theodoor Gilissen Bankiers.

http://www.coolkunstencultuur.nl