ALKMAAR - Deze zomer is er buiten de zaal ook van alles te beleven. Zo kun je vanaf morgen t/m 15 augustus neerstrijken in het Victoriepark tijdens het festival Yes In My Backyard, een samenwerking tussen Karavaan en Podium Victorie. Voor slechts €5,- kun je 's avonds een te gek concert bijwonen in een prachtige omgeving. Voetjes in het gras, drankje in je hand en je bent even weer helemaal in de festival modus. Je kunt ook theatervoorstellingen bezoeken van Karavaan (zowel gratis als betaald).

Een coronatoegangsbewijs is niet nodig, het terrein is coronaproof opgesteld met festival zitjes op 1,5 meter afstand.

Programma
Victorie verzorgt elke avond een concert. We beginnen op vrijdag 6 augustus met singer-songwriter YORI (Yori Swart). De zaterdag is van Nona, met haar frisse mix van blues, soul en hiphop. Blackbird sluit zondag het eerste weekend af en dan komen we woensdag terug met de catchy Franse songs van Fleur. Donderdag vertolkt Sophie Straat op moderne wijze het levenslied. Haar debuutalbum ‘’T Is Niet Mijn Schuld’ werd bekroond met een Edison.

Vrijdag funk, fun en zweetdruppels met Three Little Clouds en zaterdag betreedt moodbooster Banji het podium. Met hun vrolijke indiepop werden ze afgelopen maand nog uitgeroepen tot 3FM Talent! YIN YIN sluit het festival af met hun opzwepende mix van Thaise funk, disco, electronica en wereldmuziek.

Kaartjes en informatie via onze website. Het complete festivalprogramma kun je bekijken via de website van Yes In My Backyard.