HEERHUGOWAARD - De zomerstop is weer voorbij, en dat betekent dat aquarium- en vijververeniging Hugo Aqua weer van alles gaat organiseren. Niet alleen voor haar leden, maar ook voor de (nog) niet- georganiseerde maar net zo enthousiaste aquariumbezitters.

Allereerst een aquariumcursus voor zowel beginnende als meer ervaren bezitters van een zoetwater aquarium. De lessen vinden plaats op donderdag 27 september, 11 oktober en 25 oktober 2018, en deze worden gehouden in wijkcentrum " De Horst" , van Eedenstraat 5 te Heerhugowaard.

Twee ervaren docenten van Hugo Aqua delen met u hun kennis over alle facetten van onze boeiende hobby, daarbij ondersteund door fotopresentaties. Na afloop van de cursus bent u tot en met december 2019 lid van Hugo Aqua , en profiteert u van alle voordelen die dit lidmaatschap u biedt. De kosten die aan deze cursus verbonden zijn kunt u terugvinden op zowel de website als de Facebook pagina van Hugo Aqua. Daar kunt u ook de benodigde informatie vinden hoe u deze (geringe) kosten kunt voldoen.

Op dinsdag 18 september laat Rob Uvenhoven de aanwezigen zien wat er in Afrika allemaal te vinden is voor de aquariumliefhebber; vissen en planten uit dit enorme continent worden niet vaak in de handel aangeboden, maar zijn wel zeer interessant en hebben vaak schitterende kleuren.

Voor inlichtingen over de cursus en/ of de lezing kunt u contact opnemen met de secretaris van Hugo Aqua: 072 5742751, E-mail secretaris@hugo-aqua.nl. Ook kunt u eens een kijkje nemen op www.hugo-aqua.nl of de facebook pagina: www.facebook.com/aquariumvereniging.hugoaqua