HEERHUGOWAARD - Ad en Carola Molenaar zitten 30 jaar in Marlene op de Middenweg 207 in Heerhugowaard Centrum 1988-2018 en het wordt de 30e keer dat zij een weer een top programma hebben met de kermis van 8 tot en met 12 juni.

Vrijdag 8 juni wordt er traditioneel begonnen met een "RELOADAD" kermis editie part 1 met feest DJ Mitchel van Wijk en een optreden van de no.1 feest-act van het jaar "Snollebollekes". De knaller ''Links Rechts'' is nog steeds één van de hoogtepunten van menig festival! Begin 2017 bracht Snollebollekes alle hits en de kakelverse polonaise knaller 'Hoempapa' uit op het album ''...En Door''. Reeds stond de teller van hun hits en clips op internet op vele tientallen miljoenen! Als de megahit Links/Rechts wordt ingezet door Snollebollekes dan gaat de hele tent op zijn kop, zaal open/aanvang 22.00 uur. Er zijn kaarten in de voorverkoop op www.dancingmarlene.nl en klik op tickets, kom op tijd want vol=vol.

Zaterdag 9 juni staat "RELOADAD" opnieuw op het programma. Op het programma staan Rapper Sjors, Supergaande en Dj GI-J. De zaal is open/aanvang 22.00 uur. Kom op tijd want vol=vol. Ook zijn er kaarten in de voorverkoop via www.dancingmarlene.nl.

Zondag 10 juni voor de 4e keer "Kubben" op de Middenweg voor Marlene op ons mega terras aanvang 14.00 uur. Je kan je nog opgeven echter dan kom je op de reserve lijst want met ruim 200 deelnemers zit het vol.De Kubbers worden verwacht om 13.30 uur voor gratis koffie/koek en uitleg. Om 14.00 uur geeft Hans Groenland het startschot. Natuurlijk zijn supporters en familie van harte welkom. Na de prijsuitreiking 18.30 uur is er live muziek met Robbert van der Steenhoven en de toegang is gratis.

Maandag 11 juni: 1e deuntje om 12.00 uur met gratis uitsmijter na keuze met koffie en melk. Om 13.00 uur gaan we beginnen met Kratjes Amstel bier horizontaal stapelen. Geef je op met teams voor heren en dames van 3 personen, er zijn mooie prijzen te winnen. Om 15.00 uur beginnen de Heerhugowaardse toppertjes "Twee Bier Zonder Baco" die voor 100% feestgarantie staan. Er is ook nog een gastoptreden van de Look a Like Jan Smit "Juriaan Singles". Slagerij Ger v/d Gragt verzorgt om 17.00 uur de BBQ waar je gratis kan van smikkelen. Aansluitend vanaf 20.00 uur de altijd druk bezochte "TRIPLE X" kermis editie voor gehuwden/ongehuwden met Henk Dissel (bekend van o.a: De Bom), Peter Beense(onze traditionele kermis topper) en Mr. Triple X zanger/entertainer/feestdj Robbert v/d Steenhoven ( 100% feestgarantie).De entree is voor 21.00 uur gratis en gehuwden hebben de hele avond vrij-entree, kom op tijd want vol=vol.

Dinsdag 12 juni: 1e deuntje aanvang 15.00 uur "Sjoelen" op 10 meter bak om Bier. Paling en Euro`s. Dat wordt weer lachen,gieren,brullen en alleen geschikt voor de echte Amstel bier drinkers. Traditioneel doen Vader en zoon Molenaar weer de presentatie en muziek en Michel Kroese is de jury en regelt weer de punten scores.