ALKMAAR – Op 31 januari 2020 verschijnt het nieuwe album ‘Sunday Afternoon’ van Alain Clark. De 40-jarige Haarlemmer doet de naam van het album eer aan: alle concerten van de tour vinden plaats op zondagmiddag. Podium Victorie is een van de Nederlandse podia die Alain Clark op de zondagmiddag mag ontvangen en wel op 1 maart.

In 2007 brak Alain Clark door bij het grote publiek met zijn album ‘Live It Out’. Bekend van de hits ‘Father & Friend’, ‘Blow Me Away’ en ‘This Ain’t Gonna Work’. Het album werd al na twaalf weken bekroond met een gouden plaat. Eind 2007 ontving Clark een 3FM Mega Award en in 2009 kreeg hij een Edison Music Award voor beste mannelijke artiest.

Een maand na het eindigen van zijn solo-theatertour komt nu zijn nieuwe album uit genaamd ‘Sunday Afternoon’. Langzaam worden de singles van dit album gereleaset. Vandaag maakte de zanger zijn nieuwe nummer ‘Remember Who You Are’ bekend via zijn Facebook-Pagina. Volgens de zanger zelf een van de nummers waar hij het meest trots op is.

Het concert van Alain Clark vindt plaats op zondag 31 maart. Tickets voor deze middag kosten €25,20 en zijn te bestellen via de website www.podiumvictorie.nl.


Ticketlink: http://bit.ly/AlainClarkVic