ALKMAAR - Na maanden lang alle live muziek in en rond Alkmaar te promoten via hun populaire Instagram account laat het jonge platform AlkmaarPlugged nu live op het podium van Victorie zien wat de lokale scene te bieden heeft. Tijdens AlkmaarPlugged LIVE worden vier lokale helden in de spotlight gezet om een avond te creëren zoals alleen deze scene dat kan!

Line-up:

EYECLOSER

Kleurrijke rock met een flinke scheut blues! Deze lokale helden hebben inmiddels geen introductie meer nodig in Alkmaar. Vier gasten die niks liever doen dan muziek maken en keihard de tent rocken. Ze zijn inmiddels bezig met een tweede EP en hebben net de eerste videoclip uitgebracht.

EURYDICE

Opeens verschenen ze in de lokale scene. Maar binnen no time niet meer weg te denken uit Alkmaar. Drie rasmuzikanten spelen Prog rock zoals alleen zij dat kunnen. Technisch indrukwekkend en theatraal, deze helden stellen nooit teleur.

KRAPPE SOKKEN

Een band vol met de vrolijkste mensen die je in Alkmaar kan treffen. Met muziek die je alleen maar kan beschrijven als “happy indie”. Wanneer deze lokale helden gaan spelen kan je niet meer stilstaan. Er moet gedanst, gezongen en misschien wel gemosht worden!

THE CAPTAIN

Zet je schrap, maak je gordel vast en bereid je voor want The Captain (foto) gaat vliegen. Een mix tussen post-punk en classic rock. Deze band creëert moshpits als geen ander en bespeelt het publiek net zoals hun instrumenten.


Donderdag 29 februari
Deur Open: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur
Check www.podiumvictorie.nl voor tickets