HEERHUGOWAARD - Vrijdag 19 mei is de allereerste Body & Spirit Avond in Heerhugowaard. Hiermee ontstaat een platform in de regio, waar mensen op een laagdrempelige manier kunnen kennismaken met experts op het gebied van lichaam en geest.

Organisatoren Marijke van der Velden (Marijke's Chillroom / Masseuse aan Huis.nl) Rineke Zaal (Praktijk Artemis / Masseuse aan Huis.nl), Nicky Koopmans (Happy Holon) en Danielle van der Molen (Maskerade Kledingverhuur) hebben hiervoor hun krachten gebundeld:

"Wij merkten dat er een enorme interesse is in informatie over welzijn van lichaam en geest. Tegelijkertijd zagen we dat er ook een behoefte was van coaches en therapeuten om zich te etaleren. Zo ontstond het idee om deze avond te organiseren."

Op de Body & Spirit Avond vind je specialisten op het gebied van massage, healing, familie-opstellingen, Feng Shui, edelstenen en nog heel veel meer. Er zijn proefbehandelingen, mini-workshops Biodanza en natuurlijk valt er ook genoeg te shoppen.

De Body & Spirit Avond is op vrijdag 19 mei bij Maskerade Kledingverhuur, Edisonweg 3 in Heerhugowaard. Je bent welkom tussen 19:00 uur en 23:00 uur. Vind ons op Facebook (Body & Spirit Avond) om te zien wat er nog meer te beleven valt.

De entree is gratis.