HEERHUGOWAARD - Op zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 vindt de zesde editie van het Coolpleinfestival plaats op het Coolplein in Heerhugowaard. Het programma is bijna rond maar we zoeken nog een aantal culturele amateurverenigingen die zich tijdens het festival willen presenteren op het grote podium.

Tijdens het Coolpleinfestival kunnen muziekverenigingen, ensembles, dansgroepen, kunstenaars en andere amateurverenigingen op diverse podia optredens en presentaties verzorgen. Tijdens het festival zijn er ook verschillende theaterpreviews te zien van voorstellingen die later in het seizoen bij Cool te zien zijn en zijn er shows van stand-up comedians, bands en singer-songwriters.

Het Coolpleinfestival is een initiatief van Stichting CAM en Cool kunst en cultuur. Voor het festival werken zij samen met diverse andere lokale partijen. Vorig seizoen vierde het Coolpleinfestival een vijfjarig jubileum en bezochten een record van ruim 7500 bezoekers het festival.

Opgeven?
Amateurverenigingen of -groepen die willen optreden tijden het Coolpleinfestival 2017 kunnen zich tot 21 augustus aanmelden via secretariaat@camhhw.nl. Voorwaarde voor deelname is dat de groep afkomstig is uit Heerhugowaard en/of leden heeft die in Heerhugowaard wonen. Na aanmelding ontvangt de inschrijver verdere informatie omtrent definitieve deelname aan het Coolpleinfestival.