HEERHUGOWAARD - De 6e editie van de RADIONL Zomertoer Heerhugowaard wordt dit jaar weer een grote happening. Op Zaterdagavond 15 juli starten we om 20:00 uur met dag 1.

Het “ Woldhuis live” zal met Tino Martin als hoofd act weer een knaller van een avond worden. Daarnaast zullen de dj’s Rene Verkerk (Radio 10), El Vrieso en Dj Jerome er ook een top avond van maken voor jong en oud. De avond duurt tot 1:00.

Wegens het 100 jarig bestaan van Expert Woldhuis en Woldhuis installatietechniek uit Zuid Scharwoude beleven we deze avond geheel gratis!

Zondag 16 juli is dan iedereen welkom vanaf 12.00 uur en zal RADIONL er weer een geweldig feest van maken met John West, Monique Smit, George Baker en als klap op de vuurpijl Andre Hazes Jr. en natuurlijk nog veel meer bekende Nederlandse artiesten die later nog bekend worden gemaakt .

Het feest zal zondag om 21.30 uur ten einde lopen en hopelijk wordt er dan net als andere jaren weer terug gekeken op een fantastisch evenement. Het hele weekend is er zoals alle jaren VRIJ ENTREE mede door inbreng van de gemeente Heerhugowaard, Stichting Nut, Winkelcentrum Middenwaard en vele andere sponsoren. Op zondag is het live op RADIO en TV te volgen. Ook de regionale zender Heerhugowaard Alife zal het feest live uitzenden via kanaal 47. Daarnaast komt Alkmaar FM, Hollands Hits Alife, en Showevents met Marijke Boer en Schot op dreef opnames maken.

Zin om lekker te dansen en mee te zingen met de vrolijke opzwepende klanken van tal van Nederlandse artiesten? Kom dan naar het grootste gratis muziekspektakel van Noord-Holland op het Stadsplein in Heerhugowaard.

Kijk voor verdere informatie op www.zomertoerhhw.nl