HEERHUGOWAARD - Zaterdag 30.september is Andre Hazes de hoofdact tijdens "MOKUMS TROTS" en staat voor de 5e keer in Dancing - Partycentrum Marlene aan de middenweg 207 in Heerhugowaard.

In 2015 met het 45 jarig bestaan van de Familie Molenaar in Marlene was dit zijn debuut optreden en toen voorspelde eigenaar Ad Molenaar dat Andre Hazes een hele grote zal gaan worden en boekte hem direct voor 2016/2017.

De populariteit, de hits, de t.v programma`s van de volkszanger Andre Hazes blijven maar doorgaan.

Op t.v scoorde Andre met "De Beste Zangers van Nederland", nu draait De Soapserie op t.v met 1,1 miljoen kijkers als een trein en tijdens de Show van Linda de Mol "The Story Of My Live" was hij met zijn vrouw 50 jaar ouder en werd ook uitstekend naar gekeken.

Optredens worden uitstekend bezocht op kermissen, festivals, HMH, Ziggo Dome en binnenkort in Ahoy Rotterdam 13,14 oktober.

Als volkszanger scoort hij hit naar hit zoals: Bedankt Mijn Vriend, Ik leef mijn eigen leven, Leef, Ik Haal Alles Uit Mijn Leven en de laatste gouden hit "Wie Kan Mij Vertellen".

Op zaterdag 30.september komen deze hits allemaal voorbij met een fantastisch optreden en zullen Danny Froger debuut (zoon van Rene Froger 31x in Marlene), Mart Hoogkamer (look a like Willy Alberti) 2e op Hollands Got Talent en Robbert van der Steenhoven het voor-naprogramma gaan verzorgen.

Earlybird Kaarten 15,= gaan als een speer en zijn te koop bij Cafe Marlene of online op www.dancingmarlene.nl

Daarna zijn de kaarten 20,= euro en aan de deur ook als het nog niet is uitverkocht.