HEERHUGOWAARD - Op zondag 19 januari 2020 "APRES-SKI" ook wel Het FEEST der FEESTEN, met een fantastische line-up in Dancing-Partycentrum Marlene aan de Middenweg 207 in Heerhugowaard.

* Feest DJ Maarten deze topper begint om 16.00 uur
* Feest DJ Jacco Silver populairste PartyDJ 2019
* Chris Deluxe bekend van 538 Verruckte Halbe Stunde, Slam
* FeestDJ Rene Verkerk 100% feestgarantie

Marlene wordt weer omgebouwd tot een Mega Apres Ski Bunker met Flugel, Bratwurst, Snaps, Hamburgers, Gehaktballe und jeden in die lederhose..

Wie niet op wintersport gaat moet zondag 19 januari echt naar Marlène komen, een top sfeertje met een VOLLE BAK !!

Voor 17.00 uur: VRIJ ENTREE
Van 17.00 uur tot 19.00 uur: 5,00 euro
Na 19.00 uur: 10,00 euro
DUS KOM OP TIJD EN PAK JE VOORDEEL!

Wie in Apres Ski kleding komt krijgt GRATIS Flugel bij de entree !!

Feest DJ Maarten
Feest DJ Maarten is een van de beste Nederlandse entertainers. Deze knotsgekke DJ schuwt geen enkel middel om de tent op zijn kop te zetten. Tijdens een show draait Maarten niet alleen plaatjes maar zingt hij ook de sterren van de hemel. Maffe verkleedpartijen, gekke attributen, foute videoclips in combinatie met de geniale vondsten van Maarten zorgen ervoor dat u het niet droog weet te houden. Een kolderieke show waar de vonken van af spatten.
Naast zijn knotsgekke shows is Maarten ook succesvol actief op singlegebied. Hij haalde de Mega Top 100 met nummers als: "Ik ben vandaag zo vrolijk", "Wat een lekkere kont", "Ik ben een kikker", "18", "In Hollands staat een huis", "Hamburgers met korting" "Suikerspin" en "Alle idioten zingen over boten". Deze laatstgenoemde single heeft op youtube al bijna 13 miljoen hits gescoord!!!

Radio 10 DJ Rene Verkerk
Deze topper staat al jaren bij Marlene met de Kermis, Tour de Waard, Koningsdag, Triple X enz enz en staat voor 100% feestgarantie !! Met zijn energie en humor is René de DJ die van elke Apres-Ski een echt een feest maakt.

Feest DJ Jacco Silver
Feest DJ Jacco Silver laat elke Apres Ski Tent uit zijn dak gaan. Onlangs gekroond tot Populairste Party DJ 2019.
Het resultaat is een avondvullende show met entertainment van een hoog niveau. Dansen bij de leukste muziek van nu, springen op de vetste classics en zingen met de hits van eigen bodem.

Chris Deluxe

Chris Deluxe is bekend van o.a 538 Die Verruckte Halbe Stunde en Slam. Chris Deluxe zal helemaal los gaan met een knallende Mega Mix van alleen maar feest, Van mix 80`s tot 90`s tot de Beste Hollandse knallers. Dit moet je zien en mag je niet missen.


www.dancingmarlene.nl