HEERHUGOWAARD - Het Blazersensemble, een gewaardeerd muzikaal gezelschap in de omgeving van Heerhugowaard, kondigt met enthousiasme de nieuwste toevoeging aan hun jaarlijkse najaarsconcert aan. Dit jaar hebben ze de handen ineengeslagen met KoorBisNis uit Anna Paulowna, resulterend in een unieke muzikale ervaring voor het publiek.


Het jaarlijkse najaarsconcert staat bekend om zijn bijzondere gastoptredens. Dit jaar hebben Het Blazersensemble en KoorBisNis hun krachten gebundeld om een onvergetelijke voorstelling te realiseren, met Antoine Huiberts als presentator.

Het concert vindt plaats op zondagmiddag 19 november in de Rodi Mediazaal van Cool Kunst en Cultuur in Heerhugowaard, met aanvang om 14.30 uur. De toegangskaarten zijn slechts € 13, inclusief een pauzedrankje en garderobe en verkrijgbaar aan de zaal of via coolkunstencultuur.nl.

KoorBisNis is een groot gemengd koor dat momenteel uit maar liefst 50 leden en een muziekcombo bestaat. Hun diverse repertoire, variërend van klassieke stukken tot rock en musicalnummers, zorgt voor een boeiende en afwisselende muzikale ervaring. Gaby de Goede houdt de muzikale touwtjes stevig in handen, waardoor het koor keer op keer weet te verrassen.

Het Blazersensemble, bestaande uit leden van het Harmonieorkest, maakt al sinds 1984 muziek met ongekend plezier. Naast hun indrukwekkende concerten en optredens, repeteren ze wekelijks op maandagavonden in Cool zaal B, onder de bezielende leiding van hun muzikaal leider Steffen Snip uit Alkmaar. Ook hun repertoire is zeer divers en biedt een overvloed aan muzikale variatie.

Op het programma van 19 november staan enkele van 's werelds meest geliefde composities, waaronder "O Fortuna" uit Carmina Burana, een selectie van Burt Bacharach, "Sacris Solemnis," "Lacrimosa," "Petite Fleur", "Gabriella's Song," en "Take me to church." In totaal zullen er 20 werken en songs worden uitgevoerd door de blazers van Het Blazersensemble en de zangers van KoorBisNis, zowel afzonderlijk als gezamenlijk. Deze veelzijdigheid belooft een feest om naar te luisteren.

Mis deze kans niet om te genieten van "Autumn Sounds” en zorg dus dat u erbij bent op zondag 19 november in het Cool Kunst en Cultuur theater in Heerhugowaard. Dit concert is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Dijk & Waard en Stichting Nut.