HEERHUGOWAARD - Bibliotheek Kennemerwaard organiseert zaterdag 29 oktober haar tweede Baby Bieb Experience. Ook de bibliotheek in Heerhugowaard doet mee aan dit evenement voor baby’s en ouders, dat duurt van 10.00 tot 13.00 uur. Deze ochtend kunnen ouders en hun kindje (tussen de nul en twee jaar) aan allerlei workshops en activiteiten meedoen.


Baby Bieb Experience is het evenement om samen met je baby kennis te maken met allerlei leuke en interessante zaken rondom opvoeding, ontwikkeling, ontspanning, gezonde voeding en voorlezen. Maar ook het moment om andere ouders in een ontspannen omgeving te ontmoeten. De toegang is gratis maar de Baby Bieb Experience is alleen toegankelijk voor ouders onder begeleiding van hun baby of dreumes. In alle vier de vestigingen is het programma net even anders. Op www.bibliotheekkennemerwaard.nl is het programma te bekijken.

Dreumeslezen

Kom samen luisteren naar een verhaaltje. Er wordt voorgelezen voor dreumesen uit hele leuke boekjes, speciaal voor dreumesen gemaakt! Samen met jonge kinderen bezig zijn met boekjes, verhaaltjes en liedjes is niet alleen leuk, maar het stimuleert ook de taalontwikkeling. Deze workshop is om 11.15 uur in de bibliotheek in Heerhugowaard.

Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kind, zo blijkt uit onderzoek. En het verhoogt de concentratie. Allemaal zaken waar je baby een leven lang plezier van heeft. Tijdens de workshop 'Lezen met je baby', om 10.30 uur in de bibliotheek van Heerhugowaard, wordt getoond hoe ouders dit het beste kunnen aanpakken.