HEERHUGOWAARD - In het nieuwe theaterseizoen presenteert Cool kunst en cultuur in samenwerking met Bare Bones-initiator Wieb Zigtema de maandelijkse concertreeks Bare Bones. In een akoestische, kleine setting presenteren muzikanten hun songs zo klein en puur mogelijk aan het publiek. Eigenzinnig, soms tegendraads maar altijd verrassend. In het voorprogramma krijgen jonge talenten een kans of word je verrast door bijzondere gastoptredens. Op zondag 18 september (15:00 uur) is het eerste Bare Bones-concert in de nieuwe, Kleine Zaal van Cool. Met als hoofdact Madlife en De Burghers in het voorprogramma.

Madlife & De Burghers
Madlife is het project van bassist, zangeres en toetsenist Madelief van Vlijmen. Pure popmuziek en de jarentachtig-invloeden zijn nooit ver weg. De nummers zijn pakkend maar altijd met een aparte twist of vreemde wending. Akoestisch met viool en drums erbij of volledig elektrisch: Madelief overtuigt, met gitarist Eg de Jong aan haar zijde, ieder publiek. De Burghers, ooit begonnen als powerpop/punk-coverband, laat het publiek graag horen welke andere muzikale weg na de afgelopen coronaperiode is ingeslagen. Zanger/gitarist Niels de Wit en zangeres/bassiste Simone Mansveld trakteren de luisteraars op ijzersterke liedjes die je soms op het verkeerde been zetten.

Bare Bones concert-agenda 2022

Zondag 18 september – Madlife - De Burghers
Zondag 16 oktober – Tangarine - Ross Curry
Zondag 20 november - Case Mayfield - The Zanders
Zondag 11 december - Broeder Dieleman - Pim van de Werken

Een Bare Bones-ticket kost slechts € 8,50. De concerten worden gegeven in de Kleine Zaal van Cool. Dé plek voor intieme huiskamerconcerten. Zo dichtbij de muzikant zat je nog niet eerder.

Kijk voor meer informatie: www.coolkunstencultuur.nl/theater