HEERHUGOWAARD - Alle Star Wars fans opgelet. Op vrijdag 25 mei krijgen bezoekers van Bibliotheek Kennemerwaard locatie Heerhugowaard Centrum de kans om in de huid te kruipen van hun favoriete Star Wars figuur. In het MediaLab van de bibliotheek worden foto’s gemaakt met behulp van het greenscreen en het fotobewerkingsprogramma Gimp. Om een mooie setting te creëren loopt er een Stormtrooper rond en zijn bezoekers welkom om eigen attributen, zoals een lichtzwaard mee te nemen. De gemaakte foto’s worden door een jury beoordeeld en de beste foto wordt beloond met een leuke prijs.

Première Solo
Op 23 mei gaat de nieuwe Star Wars film ‘Solo’ in première. De film draait rond het personage Han Solo. Naar aanleiding van de première neemt Bibliotheek Kennemerwaard de fans graag mee in de avonturen van de films.

Deelnemen
De middag in het teken van Star Wars vindt plaats op vrijdag 25 mei van 15.00 uur tot 17.00 in Bibliotheek Kennermerwaard locatie Heerhugowaard Centrum, Parelhof 1A en wordt georganiseerd voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Op 1 juni wordt deze Star Wars middag nogmaals georganiseerd in de bibliotheek in Alkmaar Centrum, Gasthuisstraat 2.