WAARLAND - Op Hemelvaartsdag 10 mei 2018 wordt aan de Leiakker 1 in Waarland, alweer de tiende editie van de Amerikaanse dag georganiseerd. CARS 'N BANDS, STARS & STRIPES is een Amerikaanse dag voor het hele gezin waar tussen 12:00 uur en 20:00 uur uitsluitend Amerikaanse voertuigen (oldtimers en youngtimers), uitgezonderd motoren, en customfietsen op het terrein worden gepresenteerd. Ook is de Old Skool Hotrod hoek weer zichtbaar aanwezig, met spectaculaire custom auto's. Tijdens het evenement spelen er vijf live Bands en een Rock & Roll DJ.

Naast de muziek is er voor iedereen van alles te doen! Naast de vele voertuigen en customfietsen staan er veel Stands met leuke handel. Bij Schietsalon Ramona kun je mooie prijzen schieten. Voor de kinderen is er van alles te doen. Ook dit jaar staat de grote bungy-trampoline er weer, waar 4 kids tegelijk met behulp van elastieken spectaculair kunnen springen. De allerkleinste kids kunnen op het Hawaï Beach spelen terwijl ouders van een cocktail genieten.

Er wordt, naast de gebruikelijke (licht alcoholische) drank en etenswaren, veel Amerikaanse producten verkocht zoals Ben & Jerry's ijs, popcorn, donuts, hamburgers en hotdogs. De toegang en het parkeren zijn gratis! De bungy-trampoline, springkussen en ander kinderentertainment zijn ook gratis!

Kijk voor het volledige programma op www.cbsswaarland.nl