HEERHUGOWAARD - “Achter Transit gaat een van de leukste en plagerigste circusshows van de laatste jaren schuil”, bekroond de Volkskrant de spectaculaire show van Flip Fabrique met vijf sterren! De energieke voorstelling is te zien op zaterdag 28 december bij Cool kunst en cultuur en is geschikt voor de hele familie.

Aanstekelijke energie

Het Canadese gezelschap Flip Fabrique is inmiddels een bekende naam in het Nederlandse circuscircuit. De vernuftige acrobatiek en hun optimistische houding is dé succesformule voor deze artiesten uit Quebec. Met aanstekelijke energie en optimale beheersing van het lichaam laten de jongleurs, dansers, hand- en luchtacrobaten, hoepel- en diabolovirtuozen van Flip Fabrique zien hoe hun leven 'on the road' eruitziet. In een decor van flight cases dat telkens van vorm verandert, vertellen zij een verhaal over saamhorigheid en kameraadschap en laten zij zien hoe hun ultieme show eruit zou zien.

Kaarten Kijk voor meer informatie en tickets op www.coolkunstencultuur.nl. Na afloop nog even gezellig napraten over de voorstelling in ons gezellige Café Cool? Dat kan! Reserveer dan voor het Nagenietarrangement voor slechts €6,50 p.p.