HEERHUGOWAARD - Op vrijdag 29 mei wordt het podium van de Rodi Media zaal in Cool omgetoverd tot sfeervolle danszaal, compleet met kroonluchters en royale bar. Cabaretier Bert Visscher komt samen met het Noordpool Orkest met een verrassende dans- en zangvoorstelling naar Heerhugowaard.

Kom dansen dan!
Verwacht geen cabaretvoorstelling van Bert Visscher zoals we van hem gewend zijn. Deze avond zingt zijn alias Don Pescatore met zijn Alcatraz Orchestra, een bigband van 22 losgeslagen muzikanten en een setje zedeloze zangeressen, covers uit heden en verleden. Orkestleider Reinout Douma mag het zootje in de hand houden. Het belooft een fantastische avond te worden. Zoals Don zelf zegt: “Kom dansen dan!”.

Uit het noorden
Het Noordpool Orkest is een orkest uit Noord Nederland en in 2010 opgericht door de Groningse componist en pianist Reinout Douma. Vanuit Groningen bestormen zij Nederland en de rest van de wereld. Eerder speelden zij ook al samen met o.a. Brigitte Kaandorp, Wouter Hamel, Ellen ten Damme en Glennis Grace. Het orkest staat Bert Visscher dit keer bij als het Alcatraz Orchestra.

Kaarten Kijk voor meer informatie en tickets op www.coolkunstencultuur.nl. Na afloop nog even gezellig napraten over de voorstelling in ons gezellige Café Cool? Dat kan! Reserveer dan voor het Nagenietarrangement voor slechts €6,50 p.p.