NOORD SCHARWOUDE - Aankomend weekend is het weer groot feest op de Speelweide in Noord Scharwoude.

Het is nu het 3e jaar op rij dat Ruben Gieling (Café de Schelvis) en Barry Groot (BGK-Snacks) de handen in een slaan en een grote feesttent neerzetten op de Speelweide. Het programma van deze kermis mag er dan ook dit jaar zeker wezen!

Vrijdag 30 maart
Vrijdagavond begint het rustig in de feesttent, Rockband FBI band en DJ Diets staan die avond op het programma!

Zaterdag 31 maart
Zaterdagavond gaat de feesttent terug naar 'Back to the 90's', niemand minder dan T-Spoon staan op het podium van de Noord Scharwoude! De wereldwijd nummer 1 hit “Sex On The Beach”, happy hardcore hit “Smiling” en de typische 90’s clubsound van “No Time 2 Waste” zijn slechts enkele hits waarmee T-Spoon scoorde op internationaal niveau, en nog steeds live ten gehore brengt. Naast T-Spoon staat ook Sweet Le Freak en DJ Diets op het programma!

Zondag 1 april
Zondagmiddag speciaal voor de jongste kermis fans komt televisie-icoon Bumba naar de Noord Scharwoude kermis! Bumba zal van 15:00 tot 17:00 rondlopen op het kermisterrein en de jongste kermis fans kunnen een handje krijgen van Bumba, maar uiteraad kunnen ze ook op de foto met Bumba!
s'Avonds zal de feesttent niet gespaard blijven. De bekende Nederlandse band 'The Dirty Daddies' staat op het programma. Na 4 maal op de Zuid Scharwoude kermis gestaan te hebben en meerdere malen een overvolle tent daar behaald te hebben, staan de Dirty Daddies dit jaar als finale act op de Noord Scharwoude kermis! Voor deze avond is er een kaartverkoop (bestel hier je tickets).

Naast de feesttent zullen er voor de jeugdige bezoekers ook diverse attracties staan op de Speelweide.

30 maart, 31 maart, 1 april en 2 april zijn de kermisattracties allemaal geopend.