ALKMAAR- 90’s muziekliefhebbers opgelet! Maak je klaar voor een spetterende avond vol nostalgische hits uit de jaren 90, want op zaterdag 24 juni 2023 brengen de legendarische 2 BROTHERS ON THE 4TH FLOOR een onvergetelijk optreden naar Café Nooitgedacht in Alkmaar.


Het is tijd om terug te gaan naar de tijd van eurodance en onvergetelijke beats. Deze avond staat in het teken van de ultieme 90s-ervaring, waarbij je kunt genieten van de beste muziek uit die tijd. Om de avond nog meer op te warmen, zal DJ Donovan Rens je alvast in de stemming brengen met zijn geweldige muzikale selecties.

Café Nooitgedacht opent zijn deuren om 19:30 uur, zodat je voldoende tijd hebt om je helemaal onder te dompelen in de sfeer van de jaren 90. Mis deze unieke kans niet om samen met 2 BROTHERS ON THE 4TH FLOOR een geweldige avond te beleven.

De kaartverkoop is nu online gestart! Bezoek de website en scan de QR-code van de flyer om je kaarten te bemachtigen. Daarnaast is het ook mogelijk om kaarten aan de bar te kopen wanneer we open zijn. Voor meer informatie en reserveringen kun je bellen naar 06-48132737.

Let op: de capaciteit is beperkt, dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent om teleurstelling te voorkomen. Wees klaar om meegevoerd te worden naar een tijd vol muzikale hoogtepunten en onvergetelijke herinneringen.

Datum: 24 juni
Tijd: 19.30 gaat de zaal open
Locatie: Café Nooitgedacht, Edisonweg 18 te Alkmaar
Tickets: https://eventix.shop/atrz4c6z