HEERHUGOWAARD - Van Whitney Houston tot Beyoncé: Donna Summer is hét inspirerende voorbeeld voor elke muziekdiva die in haar voetsporen trad. Carolina Dijkhuizen brengt daarom samen met The Gare du Nord Orchestra een spectaculaire tribute aan The Queen of Disco op vrijdag 15 maart.

Dancefloor diva
Van gospelkoor tot dancefloor diva, Donna Summer zong zich op basis van pure wilskracht omhoog en werd als The Queen of Disco het onbetwiste icoon van haar generatie. Maar, terwijl heel de wereld danste op haar disco hits moest Donna de schaduwzijde van haar succes zorgvuldig verborgen houden. Van de eerste doorbraak in Nederland tot het drama van The Twin Towers op 9/11 waarna haar stem uiteindelijk verstomde.

Onweerstaanbare dance hits
Carolina Dijkhuizen, onder andere bekend van Aïda, The Lion King, Dreamgirls, Sister Act en The Bodyguard, en The Gare du Nord Orchestra brengen Donna's roerige leven en onweerstaanbare dance hits tot leven in een spectaculaire tribute show die je een avond lang doet vergeten dat de échte Donna alleen nog op het allerhoogste niveau zingt: in de hemel.

Kaarten
Kijk voor meer informatie en tickets op www.coolkunstencultuur.nl. Uw avondje uit compleet maken? Reserveer dan Cool Spijs: u geniet dan voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijk gerecht in Café Cool.