Dit jaar viert de band Rapalje hun 20-jarige jubileum.
Om dit met jou te vieren speelt Rapalje 24 januari in jouw favoriete herberg Theater de Cool te Heerhugowaard tijdens de Celtic Folk Night. Je wordt welkom geheten door je vrienden, de bierkruiken zijn gevuld en de whiskyfles staat op tafel. Je hoort bij de ruige mannen en schone deernes die thuis horen in de Schotse Hooglanden.


Tweeduizend jaar geleden werden de Kelten verdreven van het vasteland van Europa. Alle Kelten? Nee, een band bleef dapper weerstand bieden aan de toestroom van nieuwerwetse pop en rock en vond zo zijn eigen plek in de wereld van de moderne muziek. Gewapend met niets dan hun instrumenten en hun stem trekt Rapalje op strooptocht langs clubs, podia en theaters zover het oor reikt.

Stampende jigs en reels, gevoelige ballades en een vleugje heavy metal nemen je mee door Schotse hooglanden, Ierse vlakten, taveernes en herbergen.
Wees gewaarschuwd, stilzitten is moeilijk...

Rapalje trekt dit seizoen met theatertour “Met de billen bloot”  en de “Celtic Folk Night” langs 33 zalen door heel Nederland. Ga naar www.rapalje.nl en bestel je tickets nu het nog kan!

Zaterdag 24 januari treden de mannen van de band Rapalje, op in de Cool kunst en cultuur te Heerhugowaard