HEERHUGOWAARD - Bert Visscher komt volgend theaterseizoen weer naar Heerhugowaard met zijn voorstelling Zelden Zoiets Gezien. De kaartverkoop voor de voorstellingen start al op vrijdag 30 januari.
Bert Visscher komt 24 en 25 september naar Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard. De voorstelling 'Zelden Zoiets Gezien' speelt zich af op Vliegveld Ter Haxel. Nu nog een kleine speler tussen luchthavens als JFK New York en Orly Parijs. Maar de baanverlenging is bijna een feit en de Hema is bereid gevonden de grote rode letters van het dak te halen. Niets staat derhalve een landing van de belangrijke prijsvechters nog in de weg. Ter Haxel denkt groot! Een startbaan met onderweg diverse opstapplaatsen. Uniek in Europa. Nooit meer hoeven uitleggen waar Nederland ligt. Het gerucht gaat dat de eerste Boeing al onderweg is…
Reserveren voor de voorstelling van Bert Visscher kan vanaf vrijdag 30 januari om 9.00 uur. Voor Cool kan dat viawww.coolkunstencultuur.nl, 072 576 09 55 of bij de servicebalie.